Specialtransporter

Special-transporter

Logistiktransporter

Norsjöfrakt erbjuder skräddarsydda logistiktransporter som effektivt möter våra kunders behov. Med moderna transportlösningar levererar vi pålitliga och kostnadseffektiva logistiktjänster.

Vi levererar pålitliga och effektiva lösningar för att transportera tunga laster över långa sträckor. Oavsett om det handlar om gruvindustrin, byggsektorn eller andra tunga industrier, erbjuder vi skräddarsydda logistiklösningar som möter våra kunders unika behov och krav. Med fokus på säkerhet, effektivitet och punktlighet är vi din pålitliga partner för logistiktransporter med tung trafik.

Med vårt fokus på innovation och kundanpassade lösningar är vi stolta över att vara en pålitlig partner för alla logistikbehov.

Dispenstransporter

Om ett fordon eller fordonståg, med eller utan last, måste vara bredare, längre eller tyngre än vad grundbestämmelserna medger, är det möjligt att ansöka om undantag (dispens) för just den transporten. Det är Trafikverkets regioner eller kommunerna som prövar dessa ansökningar.

Vi på Norsjöfrakt står redo att tillgodose era behov när det gäller dispenstransporter. Med vår långa erfarenhet och djupa förståelse för den unika karaktären av dispenstransporter kan ni lita på oss för att leverera pålitliga och effektiva lösningar varje gång.

Effektiva, tillförlitliga och miljövänliga transporter

Vi har lång erfarenhet av effektiva, tillförlitliga och miljövänliga transporter. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för ditt transportbehov.

Norsjöfrakt bildades i början av 1940 talet. Idag är vi ett väl etablerat transport-entreprenad och materialsäljande företag med säte i Norsjö. Företaget ägs av 8 delägare. Tillsammans förfogar dessa över 30 enheter och sysselsätter omkring 35-40 personer.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan stå till tjänst för just era behov!
Kontakta oss
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram