Om Norsjöfrakt

Affärsidé

Norsjöfrakt AB skall erbjuda marknaden attraktiva logistiklösningar, entreprenadverksamheter och materialförsäljning som präglas av service, kvalitet och låg miljöpåverkan.

Verksamheten: Vår verksamhet är inriktad mot områdena special, anläggning, ballast, miljö och skog.

Vi erbjuder maskin- och transportlösningar samt bedriver entreprenadverksamhet och försäljning av jord, grus och bergmaterial mm.

Norsjöfrakt

Norsjöfrakt bildades i början av 1940 talet. Idag är vi ett väl etablerat transport-entreprenad och materialsäljande företag med säte i Norsjö. Företaget består idag av åtta delägande leverantörer som tillsammans förfogar över ett 50-tal fordon och maskiner samt sysselsätter ca 60 personer.

Effektiva, tillförlitliga och miljövänliga transporter

Vi har lång erfarenhet av effektiva, tillförlitliga och miljövänliga transporter. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för ditt transportbehov.

Norsjöfrakt bildades i början av 1940 talet. Idag är vi ett väl etablerat transport-entreprenad och materialsäljande företag med säte i Norsjö. Företaget ägs av 8 delägare. Tillsammans förfogar dessa över 30 enheter och sysselsätter omkring 35-40 personer.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan stå till tjänst för just era behov!
Kontakta oss
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram