Skog

Rundvirkestransporter

Vi är experter på rundvirkestransporter och erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta våra kunders behov inom skogsindustrin. Med vårt dedikerade team av erfarna förare och moderna transportfordon kan vi effektivt och säkert transportera rundvirke från skog till sågverk eller andra destinationer.

Oavsett om det är en engångstransport eller ett långsiktigt samarbete kan du lita på oss för pålitliga och kostnadseffektiva rundvirkestransporter. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att optimera din skogsverksamhet genom våra transporttjänster.

Effektiva, tillförlitliga och miljövänliga transporter

Vi har lång erfarenhet av effektiva, tillförlitliga och miljövänliga transporter. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för ditt transportbehov.

Norsjöfrakt bildades i början av 1940 talet. Idag är vi ett väl etablerat transport-entreprenad och materialsäljande företag med säte i Norsjö. Företaget ägs av 8 delägare. Tillsammans förfogar dessa över 30 enheter och sysselsätter omkring 35-40 personer.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan stå till tjänst för just era behov!
Kontakta oss
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram