Miljö

Slam- och sugtjänster

Vi utför slamtömning av enskilda brunnar på uppdrag av Norsjö och Malå kommun samt övrigt verksamhetsavfall.

Det är Bygg- och miljökontoret i respektive kommun som har det övergripande miljö- och kontrollansvaret. Vill du veta mer om reglerna i Norsjö och Malå kommun kan du gå in på deras respektive hemsida där det finns information.

Eftersom det är vi som sköter om faktureringen så får du gärna skicka in ändring av ägare till oss också. Det kan du göra via vårt kontaktformulär under "kontakt", maila eva@norsjofrakt.se. Du kan även ringa till oss, 0918-100 58.

Container för uthyrning och insamling

Containrar finns för korttidsuthyrning att hyra per dygn, vecka och månad. Vill man hyra container för en längre tid är även det möjligt.

Storlekar: 2,5 kbm, 6 kbm, 8 kbm, 10 kbm, 13 kbm, 15 kbm, 22 kbm, 35 kbm och 38 kbm.

Vi är inte längre bort än ett telefonsamtal!

Transport av avfall

Genom noggrann planering och användning av moderna logistiksystem säkerställer Norsjöfrakt att avfallet transporteras säkert och effektivt till önskad destination.

Med högkvalitativa fordon och välutbildad personal kan kunder vara trygga med att deras avfall hanteras enligt alla gällande regler och miljöstandarder. Oavsett om det är industriellt avfall, byggavfall eller annat, kan företag och organisationer lita på Norsjöfrakt för en pålitlig och ansvarsfull transporttjänst som hjälper till att främja en hållbar framtid.

Effektiva, tillförlitliga och miljövänliga transporter

Vi har lång erfarenhet av effektiva, tillförlitliga och miljövänliga transporter. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för ditt transportbehov.

Norsjöfrakt bildades i början av 1940 talet. Idag är vi ett väl etablerat transport-entreprenad och materialsäljande företag med säte i Norsjö. Företaget ägs av 8 delägare. Tillsammans förfogar dessa över 30 enheter och sysselsätter omkring 35-40 personer.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan stå till tjänst för just era behov!
Kontakta oss
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram