Jobba hos Norsjöfrakt

Lediga tjänster

Här presenterar vi de lediga tjänster som vi har just nu. Finns det inga tjänster ute så är ni alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.
Ekonomiadministratör

Norsjöfrakt har behov av fler medarbetare som vill vara med på vår tillväxtresa framåt. Vi söker nu en ekonomiadministratör som vill växa tillsammans med oss. Om tjänstenDen profil vi söker har goda erfarenheter av löpande bokföring, lön och ekonomisk uppföljning samt lockas av den utvecklings- och digitaliseringsresa som vi påbörjat. Vårt kontor ligger i Norsjö, […]

Läs mer

Skicka in en spontanansökan

Effektiva, tillförlitliga och miljövänliga transporter

Vi har lång erfarenhet av effektiva, tillförlitliga och miljövänliga transporter. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för ditt transportbehov.

Norsjöfrakt bildades i början av 1940 talet. Idag är vi ett väl etablerat transport-entreprenad och materialsäljande företag med säte i Norsjö. Företaget ägs av 8 delägare. Tillsammans förfogar dessa över 30 enheter och sysselsätter omkring 35-40 personer.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan stå till tjänst för just era behov!
Kontakta oss
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram