Ekonomiadministratör

Skapad den: 18 april 2024

Norsjöfrakt har behov av fler medarbetare som vill vara med på vår tillväxtresa framåt. Vi söker nu en ekonomiadministratör som vill växa tillsammans med oss.

Om tjänsten
Den profil vi söker har goda erfarenheter av löpande bokföring, lön och ekonomisk uppföljning samt lockas av den utvecklings- och digitaliseringsresa som vi påbörjat. Vårt kontor ligger i Norsjö, möjlighet till flexibel arbetsplats finns.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiadministratör hos Norsjöfrakt är man en del av vår serviceorganisation och rapporterar till vd.

Arbetet kommer primärt att bestå av löpande bokföring, verksamhets- och koncernrapporter, lön, skatt och moms samt administrativa uppgifter, för Norsjöfrakt och delägande leverantörer.

Utifrån egna drivkrafter och intressen kan andra arbetsuppgifter bli aktuella. I vårt team arbetar vi nära, stöttar och hjälper varandra framåt vilket innebär att du som ekonomiadministratör inte blir ensam kring ditt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande ekonomiuppdrag. Du har en positiv inställning med eget driv, kan arbeta självständigt och är ansvarsfull. 

Vi är en tajt arbetsgrupp om fyra personer och lägger stor vikt på trivsel samt ett prestigelöst samarbete, därför är din personlighet viktig för oss.

God programkunskap och Office 365 är en merit.
Välkommen med din ansökan!

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal samt lokala regler och avtal.

Ansökan
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. Skicka din ansökan innehållande personligt brev, med motivering till ditt intresse för tjänsten – och ditt CV. Skicka din ansökan via e-post till johan@norsjofrakt.se  märk din ansökan med: “Ekonomiadministratör“

Har du några frågor om tjänsten - vänligen kontakta: Johan Markström, vd på: johan@norsjofrakt.se eller 0918-333 25

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ansök senast 12/5.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

Norsjöfrakt AB, 556621-3871, är ett transport- och maskinbolag med säte i Norsjö. Bolaget ägs av för närvarande åtta leverantörer som tillsammans förfogar över ett 50-tal fordon och maskiner samt sysselsätter ca 60 personer. Bolaget är verksam inom affärsområdena Anläggning, Ballast, Miljö, Skog och Special.

Skicka in ansökan

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram